Αρχική σελίδα > Εκδηλώσεις > Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου

21η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS:


  Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 21η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS, που διοργανώθηκε από την Marathon Data Systems στην Αθήνα στις 23 & 24 Μαΐου.

  Η Marathon Data Systems δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (Γ.Σ.Π) ή Geographic Information Systems (G.I.S).

  Τα λογισμικά ArcGIS καλύπτουν αντικείμενα όπως: Κτηματολόγιο, Πολεοδομία, Χαρτογραφία, Γεωργία, Περιβάλλον, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ύδρευση, Δορυφορικά Δεδομένα, Στατιστικά, Τηλεπικοινωνίες, Κοινωνική Πρόνοια, Κτηνοτροφία- Πτηνοτροφία, Μεταφορές, Οργανισμούς Κοινής Ωφελείας κ.λ.π.

  Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες χρήστες προερχόμενοι από φορείς του Δημοσίου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Ιδιωτικού και Ακαδημαϊκού χώρου από Ελλάδα και Κύπρο.

  Οι δύο ημέρες καλύφθηκαν από παρουσιάσεις των λογισμικών της Esri από στελέχη της Marathon Data Systems , καθώς και από παρουσιάσεις (papers) των χρηστών.

  Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλες τις καινούργιες εκδόσεις και τις νέες δυνατότητες των λογισμικών ArcGIS,καθώς και να ενημερωθούν για νέες εφαρμογές που αναπτύσσονται σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο αλλά και για πρωτοποριακές ιδέες των ελλήνων χρηστών.


  21η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ΓΣΠ ArcGIS 21η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ΓΣΠ ArcGIS

  21η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ΓΣΠ ArcGIS 21η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ΓΣΠ ArcGIS

  Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση και τα λογισμικά ArcGIS επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.marathondata.gr.


Λίστα Δελτίων Τύπου: