Η MARATHON DATA SYSTEMS ΣΤΗΝ 3η ΕΚΘΕΣΗ DIGITAL CONSTRUCTION

Η MARATHON DATA SYSTEMS ΣΤΗΝ 3η ΕΚΘΕΣΗ DIGITAL CONSTRUCTION

Η Marathon Data Systems συμμετέχει στην έκθεση DIGITAL CONSTRUCTION – Construction Technology ExpoForum, που θα διεξαχθεί στο Περιστέρι στις 10 και 11 Ιουνίου και ώρες 10.00 π.μ. – 20.00 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στην έκθεση, θα αναδείξουμε καινοτόμες λύσεις με χρήση του ArcGIS, όπως: το ArcGIS GeoBIM για σύνδεση γεωχωρικών δεδομένων με πληροφορίες σχεδιασμού και κατασκευής, το ισχυρό Desktop GIS – ArcGIS Pro, τη μεγαλύτερη Cloud GIS πλατφόρμα, το ArcGIS Online, την αρτιότερη λύση WEBGIS, το ArcGIS Enterprise και πολλές σημαντικές (out of the box) εφαρμογές και εργαλεία εισαγωγής και ανάλυσης δεδομένων τόσο στο γραφείο όσο και στο πεδίο.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου D09 , όπου θα φιλοξενούμαστε, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρείας για να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις των λογισμικών ΑrcGIS, αλλά και για να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των κατασκευών που εφαρμόζονται με επιτυχία σε οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αξιοποιώντας τις λύσεις της Esri.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της έκθεσης, θα πραγματοποιήσουμε μία παρουσίαση την Kυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 14:00, με τίτλο: Λύσεις ArcGIS στον Κατασκευαστικό Κλάδο.

Για να προγραμματίσετε μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με τα στελέχη της Μarathon Data Systems, στο πλαίσιο της έκθεσης, παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό αίτημα στο marathon@marathondata.gr.

Κατεβάστε εδώ την πρόσκλησή σας.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Μarathon Data Systems

Εγγραφείτε στη Marathon Data Systems για να λαμβάνετε συναφείς ενημερώσεις.

Eleftheria SahaΗ MARATHON DATA SYSTEMS ΣΤΗΝ 3η ΕΚΘΕΣΗ DIGITAL CONSTRUCTION