Η Εταιρεία

Η Marathon Data Systems υποστηρίζει και διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής με πλήρη εξειδίκευση και τεχνογνωσία πλέον των σαράντα (40) ετών στον τομέα των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS). Ήδη από το 1983, εισάγει στην ελληνική και κυπριακή αγορά, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Esri, τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληρoφοριών ArcGIS, καθώς και άλλα εξειδικευμένα προϊόντα πληροφορικής, που διακρίνονται για την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την ποιότητα και αξιοπιστία, την συνέχεια και συνέπεια στον χρόνο.

Η εταιρεία μας υπήρξε επίσης πρωτοπόρος σε τεχνολογίες αιχμής, όπως:

 • Computer Graphics τη δεκαετία του 1980
 • CAD (η Marathon Data Systems εισήγαγε το πρώτο AutoCAD στην Ελλάδα)
 • Plotters τεχνολογίας pen και inkjet
 • Digitizers tablets και ψηφιακοί πίνακες
 • Digital cameras (η Marathon Data Systems εισήγαγε την πρώτη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στην Ελλάδα)
 • Geographic Information Systems (GIS)

Στόχοι – Αξίες

Oι αξίες μας ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε και αλληλοεπιδρούμε με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μας. H Marathon Data Systems καταβάλλει κάθε προσπάθεια να υπηρετήσει πιστά τους στόχους και τις αξίες, πάνω στα οποία θεμελίωσε τη διαδρομή και το όραμά της:

 • Συνέπεια στους λόγους και στις πράξεις της
 • Τιμιότητα στις σχέσεις της με κάθε συνεργάτη
 • Σεβασμό στις ανάγκες και στα αιτήματα των συνεργατών της
 • Συνεχή αναβάθμιση στην ποιοτική και ποσοτική παροχή υποστήριξης των τεχνολογικών της προϊόντων
 • Παροχή λύσεων και εφαρμογών με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών
 • Συνεχή ενημέρωση και μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας στους συνεργάτες της

Πιστοποιήσεις

Η Ποιότητα αποτελεί καθημερινή προτεραιότητα της εταιρείας μας καθώς εφαρμόζεται σε όλες τις δραστηριότητες, από την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, τις προμήθειες, τις σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες, τον τρόπο λειτουργίας, τον έλεγχο και την συνεχή βελτίωση. H Marathon Data Systems κατέχει το πιστοποιητικό ISO 9001:2015.

 

Η ομάδα μας

Στο επιστημονικό δυναμικό της Marathon Data Systems συγκαταλέγονται στελέχη με πλήρη κατάρτιση, επαγγελματισμό, σωρευμένη εμπειρία, αλλά πρωτίστως διάθεση συνεργασίας στην εξεύρεση βέλτιστων λύσεων και τεκμηριωμένων πρακτικών.
Το στελεχιακό δυναμικό της Marathon Data Systems καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων, αποτελούμενο από Γεωλόγους, Πληροφορικούς, Τοπογράφους, Δασολόγους, Περιβαλλοντολόγους, Γεωγράφους, Βιολόγους, στελέχη Μarketing και Οικονομολόγους.

Η εμπειρία και η κατάρτιση του στελεχιακού δυναμικού της Marathon Data Systems, αποτελούν εχέγγυο αποτελεσματικής και επιτυχούς υλοποίησης των επιχειρησιακών αναγκών κάθε φορέα.

40 Χρόνια Marathon Data Systems

H Marathon Data Systems συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας.

Εδώ και 4 δεκαετίες, παρέχουμε καινοτόμες τεχνολογίες στην ελληνική και κυπριακή κοινότητα.

Με επίκεντρο τους χρήστες και συνεργάτες μας, υποστηρίζουμε το σημαντικό έργο τους με δέσμευση στην επιστήμη, τη βιωσιμότητα, την κοινότητα, την εκπαίδευση, την έρευνα και την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών.

Στην πολύχρονη πορεία μας, υποστηρίζουμε οργανισμούς με την πιο ισχυρή διαθέσιμη τεχνολογία χαρτογράφησης και χωρικής ανάλυσης. Το ArcGIS παρέχει στους χρήστες της τα πλέον σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία  για την επίλυση σύνθετων και πολύπλοκων καθημερινών προβλημάτων.

Διαθέτουμε το ArcGIS σε εκατοντάδες αίθουσες διδασκαλίας για να βοηθήσουμε τους εκπαιδευτικούς να καλλιεργήσουν τις γεωεπιστήμες, την κριτική σκέψη και τη χωρική επίγνωση των μαθητών και φοιτητών.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετούμε τους χρήστες και τους συνεργάτες μας.

Παρέχουμε συνεχή ενημέρωση και μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας και συνεχίζουμε την προσπάθεια να συνεισφέρουμε στις προκλήσεις που οι κοινωνίες μας αντιμετωπίζουν, με στόχο να φέρουμε την αλλαγή στα χέρια όλων.

Marily PaipetiΣχετικά Mε Eμάς