Η MARATHON DATA SYSTEMS ΣΤΗΝ 9η ΕΚΘΕΣΗ «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η MARATHON DATA SYSTEMS ΣΤΗΝ 9η ΕΚΘΕΣΗ «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»

Η Marathon Data Systems συμμετέχει στην έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics, που θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023 και ώρες 10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στην έκθεση, θα αναδείξουμε καινοτόμες λύσεις με χρήση του ArcGIS για Διαχείριση στόλου, Σχεδιασμό διαδρομής, Ανάλυση τοποθεσίας και δικτύου, Βελτιστοποίηση δικτύων logistics και Παρακολούθηση περιουσιακών στοιχείων και στόλου σε πραγματικό χρόνο.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου Α29, στο Hall 2, όπου θα φιλοξενούμαστε, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρείας για να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις των λογισμικών ΑrcGIS, αλλά και για να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των logistics που εφαρμόζονται με επιτυχία σε οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αξιοποιώντας τις λύσεις της Esri.

Για να προγραμματίσετε μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με τα στελέχη της Μarathon Data Systems, στο πλαίσιο της έκθεσης, παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό αίτημα στο marathon@marathondata.gr.

Κατεβάστε εδώ την πρόσκλησή σας.

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί!

Μarathon Data Systems

Εγγραφείτε στη Marathon Data Systems για να λαμβάνετε συναφείς ενημερώσεις.

Eleftheria SahaΗ MARATHON DATA SYSTEMS ΣΤΗΝ 9η ΕΚΘΕΣΗ «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics»