Νέο Microsite από την Esri

Λανσάρισμα του νέου Microsite της Esri See What Others Can’t (SWOC)

Στις 11 Οκτωβρίου βγήκε στον αέρα το νέο Microsite της Esri “See What Others Can’t”. O ιστότοπος αυτός είναι μια προσπάθεια  που ξεκινάει η Esri, με κύριο μέλημα να ενημερώσει στελέχη και διευθυντές επιχειρήσεων ανά τον κόσμο σχετικά με τη δύναμη της γεωχωρικής τεχνολογίας αφενός, και αφετέρου να αναδείξει την δύναμη αυτή διαμέσου της εργασίας των χρηστών της τεχνολογίας ArcGIS.

Οι σύνδεσμοι προς το microsite θα είναι διαθέσιμοι στην αρχική σελίδα της Esri και στην αρχική σελίδα της της Marathon Data Systems.

Το microsite διαθέτει επτά ιστορίες για επτά διαφορετικούς τομείς που δείχνουν το πραγματικό βάθος και εύρος του αντικτύπου της τεχνολογικής πλατφόρμας ArcGIS της Esri. Οι ιστορίες επικεντρώνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων που εξυπηρετούνται από το GIS και περιλαμβάνουν μια μελέτη περίπτωσης και συνδέσμους προς τις επιχειρηματικές αυτές ανάγκες. Οι νέες σελίδες με τις επιχειρηματικές ανάγκες αποτελούν σημαντικό μέρος του ταξιδιού του χρήστη, είναι υψηλού επιπέδου και έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν τον τρόπο με τον οποίο το location intelligence συναντά κοινές ανάγκες των επιχειρήσεων σε ποικίλλους τομείς.

Επισκεφθείτε το νέο microsite κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε στη Marathon Data Systems για να λαμβάνετε συναφείς ενημερώσεις.

 

 

Eleftheria SahaΝέο Microsite από την Esri