Νέοι ενημερωμένοι τύποι χρηστών – ArcGIS User Types

Επέκταση της πρόσβασης στο ArcGIS

Η Esri για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, αναπτύσσει και εξελίσσει δυναμικά τις τεχνολογίες της. Επεκτείνει τα εργαλεία οπτικοποίησης και ανάλυσης με σύγχρονες και καινοτόμες λύσεις. Προκειμένου οι χρήστες της τεχνολογίας ArcGIS να έχουν πρόσβαση σε κάθε νέα λειτουργικότητα, εξελίσσονται ταυτόχρονα και οι τύποι χρηστών (ArcGIS User Types) έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες, τις εφαρμογές και το περιεχόμενο που χρειάζεται ο κάθε χρήστης.

Οι ενημερωμένοι τύποι χρηστών που βασίζονται σε ρόλους επεκτείνουν τις δυνατότητες, απλοποιούν τη διαχείριση και επιτρέπουν την πρόσβαση σε πληθώρα νέων δυνατοτήτων, καλύπτοντας σε μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του κάθε οργανισμού.

Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν:

  • Διευρυμένες δυνατότητες που ευθυγραμμίζονται με τους ρόλους στον οργανισμό σας
  • Ολοκληρωμένη πρόσβαση στις δυνατότητες του ArcGIS μέσω πολλών προϊόντων σε desktop, web και mobile συσκευές
  • Βελτιωμένη διαχείριση των τύπων χρηστών

Οι ενημερωμένοι τύποι χρηστών θα είναι διαθέσιμοι στο ArcGIS Online με το update Ιουνίου 2024 και στο ArcGIS Enterprise τον Νοέμβριο του 2024, κατά την αναβάθμιση στην έκδοση 11.4.

Όλοι οι χρήστες του ArcGIS Online και του ArcGIS Enterprise θα επωφεληθούν από αυτές τις ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των χρηστών του ArcGIS Pro.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δείτε τις ενημερώσεις τύπων χρήστη στο νέο comparison matrix.

Εγγραφείτε στη Marathon Data Systems για να λαμβάνετε συναφείς ενημερώσεις.

Eleftheria SahaΝέοι ενημερωμένοι τύποι χρηστών – ArcGIS User Types