Συμμετέχουμε στην έκθεση τεχνολογίας Beyond 2022

BEYOND 2022 – Διεθνές Συνέδριο Καινοτομίας και Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συμμετέχουμε στην έκθεση Beyond 2022 που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στην Beyond, θα αναδείξουμε καινοτόμες λύσεις με χρήση του ArcGIS, όπως: το ισχυρό Desktop GIS (ArcGIS Pro), τη μεγαλύτερη Cloud GIS πλατφόρμα, το ArcGIS Online, την αρτιότερη λύση WEBGIS, το ArcGIS Enterprise και πολλές σημαντικές (out of the box) εφαρμογές και εργαλεία εισαγωγής και ανάλυσης δεδομένων τόσο στο γραφείο όσο και στο πεδίο.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου 15 (ισόγειο) – Stand: A04 , όπου θα φιλοξενούμαστε, θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με στελέχη της εταιρείας για να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις των λογισμικών ΑrcGIS, αλλά και για να γνωρίσουν βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται με επιτυχία σε οργανισμούς σε όλον τον κόσμο, αξιοποιώντας τις λύσεις της Esri.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της έκθεσης, θα πραγματοποιήσουμε μία παρουσίαση την Πέμπτη 29/9 και ώρα 14:30, στο κεντρικό stage του περιπτέρου 15, με τίτλο: ArcGIS: Η απαραίτητη τεχνολογία του σήμερα και του αύριο.

Για να προγραμματίσετε μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με τα στελέχη της Μarathon Data Systems, στο πλαίσιο της Beyond 2022 και να λάβετε μια εξατομικευμένη πρόσκληση συμμετοχής για την έκθεση, παρακαλούμε αποστείλετε σχετικό αίτημα στο marathon@marathondata.gr.

Εγγραφείτε στη Marathon Data Systems για να λαμβάνετε συναφείς ενημερώσεις.

Eleftheria SahaΣυμμετέχουμε στην έκθεση τεχνολογίας Beyond 2022