Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης

Η Marathon Data Systems εδώ και τέσσερις δεκαετίες καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει στους χρήστες των τεχνολογιών της, αποτελεσματική και ουσιαστική υποστήριξη.

Η φιλοσοφία μας ήταν και παραμένει σταθερή: H συνεχής αναβάθμιση στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης των τεχνολογικών μας προϊόντων.

Για την ακόμη αποδοτικότερη παροχή υποστήριξης προς εσάς, προχωρήσαμε σε ένα επιπλέον βήμα.

Την δημιουργία αποκλειστικού τμήματος τεχνικής υποστήριξης μέσω του οποίου θα γίνεται εφεξής η επικοινωνία μας.

Οι στόχοι μας είναι οι εξής:

1. Η καταγραφή κάθε αιτήματός σας, η ενημέρωση της εξέλιξής του, η προώθηση στο πλέον εξειδικευμένο στέλεχος μας για την ταχύτερη επίλυσή του.
2. Η καταγραφή της άποψης σας σχετικά με την επίλυσή του και οι προτάσεις σας για αποτελεσματικότερη επικοινωνία και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.
3. Η καταγραφή, τεκμηρίωση, ανάλυση και τέλος η προώθηση στην Esri, όταν απαιτείται, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των διαδικασιών και των λογισμικών.

Στην πολύχρονη διαδρομή μας είναι προφανές ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δεν ανταποκριθήκαμε όπως επιθυμούμε. Για να ελαχιστοποιήσουμε τις περιπτώσεις αυτές, παρακαλούμε ιδιαίτερα για την συνέχιση της αγαστής συνεργασίας σας, την μετάγγιση της πολύτιμης εμπειρίας σας για:

  • Την αποτελεσματικότερη υποστήριξή σας
  • Τη συνέπεια στην επικοινωνία μας

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας.

Μarathon Data Systems

Εγγραφείτε στη Marathon Data Systems για να λαμβάνετε συναφείς ενημερώσεις.

Eleftheria SahaΥπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης