26η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ArcGIS

Διεξαγωγή Εκδήλωσης
Ημερομηνία: 10 – 11 Μαϊου 2018
Ώρες: 10:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Crowne Plaza Hotel (Μιχαλακοπούλου 50 – στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής), Αθήνα

Η Marathon Data Systems έχει τη χαρά να σας ανακοινώσει ότι η 26η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ArcGIS θα πραγματοποιηθεί στις 10 & 11 Μαΐου 2018 στο Crowne Plaza Hotel (Μιχαλακοπούλου 50 – στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) στην Αθήνα.

Θα είναι εξαιρετική τιμή και χαρά για εμάς, να συμμετέχετε στις εργασίες του Συνεδρίου.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ArcGIS έχει καθιερωθεί ως ο τόπος συνάντησης, ανταλλαγής και συζήτησης ιδεών για τους χρήστες των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS και αποτελεί ευκαιρία για ανάπτυξη συνεργασιών.

Το συνέδριο αποτελεί κορυφαίο επιστημονικό γεγονός του κλάδου των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και αναμένεται να το παρακολουθήσουν εκατοντάδες σύνεδροι από φορείς του Δημόσιου, Ιδιωτικού και Ακαδημαϊκού χώρου.

Η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ArcGIS θα πλαισιώνεται από ομιλίες, παρουσιάσεις και workshops για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις της Πλατφόρμας ArcGIS, για τα προϊόντα και τις έτοιμες προς χρήση εφαρμογές οπως Pro, Insights, Collector και Εnterprise, καθώς και επιστημονικές εργασίες χρηστών της Πλατφόρμας ArcGIS.

Στην εκδήλωση θα έχετε την δυνατότητα να:

  • Επικοινωνήσετε με επαγγελματίες της κοινότητας χρηστών ArcGIS και να ανταλλάξετε εμπειρίες, ιδέες και νέες βέλτιστες πρακτικές.
  • Ενημερωθείτε για τις τεχνολογικές εξελίξεις της Πλατφόρμας ArcGIS με workshops και παρουσιάσεις της Marathon και της Esri για προϊόντα και έτοιμες προς χρήση εφαρμογές οπως Pro, Insights, Collector και Εnterprise.
  • Παρουσιάσετε την εργασία σας και να μοιραστείτε τις γνώσεις και τις ιδέες σας από την χρήση του ArcGIS με συναδέλφους σας, να συνεργαστείτε και να παρακολουθήσετε επιστημονικές εργασίες άλλων χρηστών.
  • Επιλύσετε τεχνικά προβλήματα και να λάβετε εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνώντας με έμπειρα στελέχη της Marathon και της Esri.

Γενικοί όροι:

Υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ:

-> Για να δείτε το πρόγραμμα της 26ης Πανελλήνιας Συνάντησης Χρηστών ArcGIS, παρακαλώ πατήστε εδώ

Panagiotis Poulopoulos26η Πανελλήνια Συνάντηση Χρηστών ArcGIS